Projekter under Udgiv / UpText

Det går fremad. Og det må siges at være bedre end bagud.

Vi har løst et par eksterne opgaver på den seneste og formoder at komme til at håndtere endnu flere løbende.

Til eksempel har vi lavet hjemmesider på tværs af nicheer. En økonomikonsulent er blevet hjulpet med opsætning af WordPress såvel hjælp til at ranke på udvalgte keywords. En massør har fået designet en WordPress hjemmeside, opsat Google Apps såvel sporing og undervisning.

Nu vi er inde på undervisning, så har vi hjulpet med at afvikle en række levende drama – som man med god vilje kan betragte som analog historie-fortælling, hvilket så er direkte sammenligneligt med at fortælle og udgive materiale på nettet.

På nuværende tidspunkt har vi gang i en række spændende interne projekter. Vi har noteret os en voldsom fremgang i besøgende på vores opskrifts sider og lancerer i den kommende måned endnu en satsning udi kulinariske oplevelser.

Vores satsning på det svære musikalske marked er også begyndt at blive rigtig frugbart, hvor vi på blot en enkelt side har oplevet månedlige unikke besøgende i størrelsesordenen (knap) 20000.

Vores første deciderede affiliate projekt er under udvikling, og vi forventer både at ramme i bredden såvel specifikke nicheer – og forhåbentlig få noget brugbar erfaring, såvel statistik, hvis ikke projekterne bliver direkte successer i første omgang.

Hele livstilssegmentet har vist sig at være en lidt hårdere nød at knække, såfremt man ikke sammenholder med deciderede opskrifter. Vi har for eksempel lavet satsninger udi rejser og vine, som vi stadig spændte sidder og betragter.

Under alle omstændigheder ser 2013 ud til at blive et spændende år – forhåbentlig med medvind – og de første rigtige penge i forbindelse med arbejdet er lige på trapperne.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skriv kommentar